Logo ontwerpen Laarbeek

Wilt u een nieuw logo laten ontwerpen en bent u gevestigd in Laarbeek?

Staat u op het punt een nieuw bedrijf te starten? Dan is het belangrijk dat u meteen een goede indruk maakt. Een goed logo laten ontwerpen en een bijhorende huisstijl zorgen ervoor dat u direct de gewenste professionaliteit uitstraalt. The WebStudio, gevestigd in Aarle-Rixtel te Laarbeek, is naast het ontwerpen van websites ook gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's en huisstijlen.

Waar moet een goed logo aan voldoen?
Vanuit ons kantoor in Aarle-Rixtel ontwerpen wij regelmatig een logo voor bedrijven uit Laarbeek. Een logo is sterk onderhevig aan een persoonlijke smaak. Over smaak valt niet te twisten. Maar als we de persoonlijke smaak weglaten, zijn er nog een aantal factoren waar een goed logo aan moet voldoen.

1. Herkenbaarheid
Een logo moet herkenbaar zijn. Een goed logo bevat elementen die op eenvoudige wijze benoemd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de M van McDonalds.

2. Representatief
Een goed logo moet het gevoel van het bedrijf uitstralen door middel van de vorm en inhoud van het logo.

3. Schaalbaarheid
Een logo moet ongeacht de grootte zijn kracht behouden. Of het nu op een visitekaartje of op een groot reclamebord is.

4. Effectief in zwart-wit
Ook wanneer je logo in slechts één kleur wordt uitgevoerd, moet de vorm van het logo nog steeds krachtig zijn.

The WebStudio uit Aarle-Rixtel (te Laarbeek) weet goed om te gaan met deze factoren om voor u een sterk en goed logo te ontwerpen. Bent u op zoek naar een goedkoop logo, neem dan eens contact met ons op. Wellicht dat wij u tegen de juiste prijs kunnen helpen.