Webdesign & Ontwikkeling

Webdesign

Kernactiviteit van The WebStudio is het ontwerpen en realiseren van websites. Wij zijn gespecialiseerd in vormgeving voor het internet. Het grootste verschil met vormgeving voor traditionele media is de interactiviteit tussen de gebruiker en de website. Het is belangrijk dat de bezoeker de weg kan vinden op uw site en dat alle informatie snel op uw scherm vertoond wordt. Door onze jarenlange ervaring met internet weten wij precies hoe we ons grafisch werk op dit medium af moeten stemmen.

The WebStudio staat garant voor websites met als belangrijkste doelstellingen "functionaliteit" en "snelheid", die zich kenmerken door een perfecte vormgeving. Door onze ervaring weten wij de perfecte balans te vinden tussen grafische hoogstandjes en snelheid. Samen met u bepalen wij het doel van uw site en gaan wij onderzoeken welke uitstraling hier het best bijpast.

Onderhoud van uw website

Het is belangrijk om de content op uw website geregeld te vervangen of aan te passen. Zo komen bezoekers op uw website sneller terug, dan wanneer uw website continue dezelfde inhoud en uitstraling heeft. Samen met The WebStudio kunt u afspraken maken over een eventueel onderhoudscontract. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw site goed up to date blijft, waardoor bezoekers sneller zullen terugkeren naar uw website!

Website restyling

Ook als u al een website heeft is het belangrijk deze eens in de zoveel tijd een nieuw uiterlijk te geven. Zeker bij een dynamisch medium als internet is het belangrijk dat de terugkerende bezoeker veranderingen ziet bij een website! Het internet is gevoelig voor veranderingen, en er is zelfs sprake van trends in de vormgeving op het web. Laat u eens vrijblijvend adviseren over uw huidige site, wij kijken namelijk met heel andere ogen naar uw online presentatie en geven u graag advies over eventuele verbeteringen of een restyling van uw site.

Meer weten?

Wilt u meer weten over webdesign? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel 0492 - 77 22 00, of stuur ons een e-mail.