Ervaar het gemak van onze Webshop

Officieel reseller

Waarom een webshop van The WebStudio

The WebStudio werkt al jaren uitsluitend met professionele webshop software. Cs-Cart is daarbij onze topfavoriet, één van de meest toonaangevende webwinkelpakketten die momenteel voor handen is. Daarnaast zijn we ook Authorized Reseller van dit product. Deze webwinkelsoftware is zeer goed geoptimaliseerd voor zoekmachines en ondersteunt de meest gangbare Nederlandse betaalsystemen, zoals iDeal.

Waarom CS-Cart?

Wij hebben de afgelopen jaren diverse professionele software pakketten met elkaar vergeleken, waaronder het veel gebruikte Magento, OpenCart en CS-Cart. Voor ons is er echter maar één pakket dat ook echt aan al onze eisen voldoet, en dat is CS-Cart. Het is eenvoudig, zeer uitgebreid, en zeer goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast heeft het als grote voordeel dat het veel sneller software is dan het veel gebruikte Magento. Om Magento te gebruiken heeft u een zeer uitgebreid hostingpakket nodig, wat vaak zo'n 25 euro per maand duurder uit komt dan onze hostingpakketten welke volstaan voor CS-Cart.
Snel en eenvoudig een professionele webwinkel beginnen is met de professionele webshop software van CS-Cart een fluitje van een cent.

Wat kost CS-Cart?

  • CS-Cart : € 330,- (excl btw)
    Met deze versie kunt u vanuit 1 beheersysteem meerdere winkels openen op verschillende domeinnamen met een ander uiterlijk en (deels) anders aanbod van producten. Deze licentie is geldig voor 1 storefront (domeinnaam) en heeft geen beperkingen wat betreft functionaliteit, aantal klanten, transacties of producten. Extra storefronts kunnen toegevoegd door extra licenties te kopen à € 210,- per stuk (eenmalig).

  • Multi-Vendor : € 1200,- (excl btw)
    Deze versie is een uitgebreide versie van CS-Cart. U kunt dit webshop-pakket gebruiken voor het maken van een online marktplaats. Hier kunnen meerdere leveranciers tegelijk de verkopen van hun eigen producten via één gemeenschappelijke webwinkel beheren.

Demo bekijken

Wilt u graag zien hoe CS-Cart werkt? Kijk dan eens naar de beschikbare demo. Ook is het mogelijk om door The WebStudio een ontwerp te laten maken. Een voorbeeld van een CS-Cart webshop welke door The WebStudio is ontworpen en geïntegreerd is www.geboortebordkopen.nl.

Partners

multisafepay betaal veilig online

Om betaalmethodes in uw webwinkel in te bouwen heeft u een overeenkomst nodig met een Payment Service Provider (PSP). The WebStudio heeft hiervoor een partnerschap met MultisafePay en Sisow.

Wilt u zich registreren bij Multisafepay, gebruik dan deze link : Registeren bij Multisafepay
Wilt u zich registreren bij Sisow, gebruik dan deze link : Registreren bij Sisow

Meer weten?

Wilt u meer weten over webshops? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel 0492 - 77 22 00, of stuur ons een e-mail.